Ditt nye hjemTILVALG OG ENDRINGER

Hvordan vil du ha ditt nye hjem?

Vi synes det er viktig at du får være med å påvirke hvordan ditt nye hjem skal bli. Det er slik du vil få et hjem du virkelig trives i. Kjøper du en ny bolig i tidlig fase av prosjektet, kan interiørløsningene du har drømt om bli til virkelighet.

Du kan påvirke valg av gulv, kanskje ønsker du å flytte en vegg, velge en annen farge på overflater, ønsker deg et kjøkken som ikke er standard eller noen lekre fliser på badet. Som kjøper i et nybyggprosjekt vil du gjennom tilvalgsprosessen få muligheten til å gjøre individuelle tilpasninger. Du vil få mange fine valgmuligheter innenfor parkett, dører, kjøkken, hvitevarer, fliser, blandebatterier med mer.

Digital tilvalgsportal

Du vil få tilsendt innlogging til en digital tilvalgsportal fra Bygr så snart leverandørene i prosjektet er på plass. I tilvalgsportalen vil du få informasjon om standard og tilvalgsmuligheter og kan ved hjelp av få tastetrykk velge det du ønsker innenfor det utvalget som tilbys. Når det gjelder kjøkken, vil dere få mulighet til et eget møte med en interiørkonsulent hos leverandøren, hvor du kan se standard leveranse og velge tilvalg ut ifra deres sortiment.

Her finner du mer informasjon om tilvalgsportalen BYGR

BYGR

Få frem riktig kontrast i din innredning - kombiner mørkt og lyst!
Et innredningskonsept med temperament. Mørke farger kombinert med lyst skinn med krom. Du får et dynamisk og levende hjem – helt fra eikeparketten på gulvet til de elegante skapdørene og det matte sorte blandebatteriet.

Enhetlig innredning med enkle linjer
Enkle linjer og et rolig, harmonisk fargevalg. Glatte skapdører, blandebatteri og kjøkkenkum i rustfritt stål. Gulvet er hvitpigmentert børstet parkett. Perfekt for deg som trives med en enhetlig stil der alt matcher ned til minste detalj.

Fargevalg

Trender 2023

Gode grunner til å velge nytt

  • Lurt å kjøpe nytt, og få det slik du ønsker med en gang når du får nøkkelen i hånden. Kjøper du tidlig i prosessen, har du muligheter for å gjøre dine tilpasninger. Tilpass interiøret etter din smak.
  • Du trenger ikke tenke på oppussing de neste årene. Her sparer du både penger og verdifull fritid.
  • Nyere boliger har en høy teknisk standard. Stadig høyere krav til materialer og byggemetoder er med på å gi boligene bedre inneklima, isolasjon og generelt høyere kvalitet.
  • Følelsen ved å flytte inn i sin egen, splitter nye bolig, er fantastisk.
  • Ved kjøp av ny bolig har du som kjøper 5 års reklamasjonsrett.